LG a revizuit previziunile pentru vanzarea TV OLED

in categoria Featured

de Alessio

LG a revizuit prognoza pentru vanzarile sale de televizoare OLED

 

Cifrele raportate anterior au fost de 600.000 de unitatii in 2015 si 1,5 milioane pana în 2016. Cifrele au fost revizuite in jos: LG se asteapta sa vanda  400.000 OLED TV in acest an si 1 milion anul viitor.
Pentru a determina ceea ce ar putea arata ca o scadere a vanzarilor este influentata de mai multi factori. Una dintre cele mai importante se refera la succesul coplesitor ale televizoarelor lg oled cu ecrane mai mari si anume de 65 “și 77”. Preferintele publicului pentru aceste dimensiunii a fost mai mare decat a fost anticipat de catre producator coreean. Practic a existat o schimbare a cererii fata de asteptarile comunicate de LG. Marimea principala a tv lg oled cu o cresetere majora a fost ceea de 65 “, in timp ce marimea de 55″ este de asteptat sa scada, Televizoarele lg oled de 65 ” se preconizeaza sa genereze 60% din totalul de vanzari , în cursul anului 2016.lg oled
Reducerea estimarilor este apoi motivata de necesitatea de a modifica productia, crescand productia televizoarelor lg oled cu ecrane mai mari in detrimentul celor de 55 “.
Poti avea mai multe detalii despre televizoarele oled pe unul din site-urile de prezentare ale producatorului

 

Tehnologia este pasiunea noastra. Descopera ultimele noutati impreuna cu noi!

 
Mai multe in Featured