Plex disponibil gratuit pe Smart TV, Android si Apple TV

in categoria APPLE

de Alessio

Aplicatia Plex este acum disponibila gratuit pe multe Televizoare Smart

 

In acest caz nu mai este nevoie sa platim pentru Plex Pass care este un abonament asociat de obicei cu utilizarea aplicatiei Plex.
plex-gratuit-smart-tv-digiblog
Media Playerul 4K pentru calculatoare si versiunea pentru Sony Play Station 3 si Play Station 4 sunt inca cu plata.
Aplicatia este disponibilă pentru mai multe modele de Smart TV. Va enumeram cateva dintre acestea: modelele LG din 2013 dotate cu sistemul de operare NetCast, modelele din 2014 echipate cu sistem de operare webOS, diverse modele Philips, Toshiba si multe produse Panasonic din 2014.
plex smart tv
De asemenea, suporta toate televizoarele Android ceea ce inseamna o compatibilitate cu o gama larga de TV Sony, Sharp si Philips (toate aceste produse apartin gamei din 2015).
Verifica lista cu televizoarele compatibile cu acest update pe site oficial plex.

Plex este disponibil pentru a patra generatie Apple TV

 

Plex, popularul media center ajunge in timp record disponibil si pentru a patra generatie Apple TV. Noua versiune este compatibila cu tvOS si este deja disponibila pentru a fi descarcata gratuit din Store. Aceasta aduce cu ea toate caracteristicile faimoase care caracterizeaza versiunile existente. Plex suporta pentru streaming biblioteca media personala dar si multe canale speciale cu acces la servicii precum Twitch si altele.
Plex permite in primul rand transmiterea de continut stocat pe un computer local daca aveti instalat serverul media, puteti configura de asemenea un NAS, pentru o experienta media mai robusta.
plex apple
Aplicatia Plexpentru apple tv reflecta versiunile pe alte platforme. Puteti sa optati pentru un abonament care poate fi contractat direct in-app si astfel veti avea beneficii suplimentare, cum ar fi control parental, cautare automata trailer si continut extra pentru filme si multe alte caracteristici care imbunatatesc experienta multimedia la 360 de grade.
apple tv
 
Plex este disponibila gratuit ca o aplicatie universala pentru iOS si tvOS in Apple Store. Este de asemenea optimizata deja pentru noul iPad Pro.

Tehnologia este pasiunea noastra. Descopera ultimele noutati impreuna cu noi!