Samsung prezinta Seria Smart Tv Serif

in categoria Featured

de Alessio

Samsung a facut un video pentru a prezenta Serif TV

Serie prezentata in luna septembrie, cu ocazia Festivalului de Design din Londra, particularitatea acestor produse consta în design.
Seria Samsung Serif TV renunta la conceptul de TV ultra-subtire, inspirandu-se de la litera “I” scrisa cu font Serif , de unde si numele). Ramele sunt groase si chassis-ul este realizat sa apara mai masiv, în general folosind linii simple și minimaliste. Carcasa acestui televizor samsung actioneaza ca un suport pentru TV, cu posibilitatea (pentru doua dintre cele trei modele) de a utiliza un stand de podea. Aspectul general retro este rezultatul muncii lui Ronan si Ewan Bouroullec (în film).

Samsung Serif TV

are un panou din material textil care este prezent pe partea din spate a televizorului cu scopul de a ascunde conectorii. Pe linga oferirea unei alternative estetice fata de alte produse de pe piata si interfata Serif TV Smart TV a fost de asemenea reproiectata.
Fata de UI “traditionala”, a fost adaugat curtain mode, capabil sa poata aplica un filtru peste imagini. Efectul grafic simuleaza acoperirea ecranului cu un material textil lasand afisat un ceas sau anumite icoane (cu un aspect extrem de minimalist), utile pentru accesul rapid la functiile TV, aplicatii, galeria de imagini sau chiar posibilitatea de a folosi televizorul ca un difuzor Bluetooth. Chiar si telecomanda are un design deosebit si este de culoare alba, în timp ce aspectul dezvaluie intentia de a simplifica utilizarea (butoanele sunt reduse la un nivel minim) si estetica, dar se pare in acelasi timp capabila sa gestioneze toate caracteristicile “smart”ale televizorului samsung.

samsungSeria Samsung Serif TV este oferita publicului in trei versiuni: Serif Mini TV (24 “), TV Serif Medium (32”) si Serif TV (40 “). Modelul mini nu are suport  pentru podea si este disponibil in culorile rosu si alb. Rezolutia panoului LCD este HD-ready cu conectivitate Wi Fi. Serif Medium TV foloseste un panou Full HD si este disponibil în negru si albastru inchis, in timp ce modelul mai mare este un HD Ultra.

Tehnologia este pasiunea noastra. Descopera ultimele noutati impreuna cu noi!

 
Mai multe in Featured